Positieve, groene vibes
in je interieur

Bloemdecoratie voor jezelf of een ander

Verras jezelf of een ander met unieke bloemdecoratie. Elk item is handgemaakt waardoor je iets in handen krijgt dat 100% speciaal is. En dat gewoon door de brievenbus bezorgd. Bij elke bestelling ontvang je een kaartje waar jij weer iemand anders mee kan verrassen. Wie ga jij verrassen?

Geef jezelf en een
ander een goed gevoel.

We bezorgen niet alleen bloemen en planten. We helpen je met het delen van positieve vibes en zorgen voor een onvergetelijk moment. Met elk verstuurd doosje geef je jezelf en de ander een goed gevoel. Want bij iedere bestelling zit een kaartje waarmee je iemand anders kan verrassen. Daarbij staat verbinding en betekenisvol zijn in elkaars leven centraal.

Fleurrier bloemdecoratie is de perfecte, groene toevoeging aan je interieur. Al onze producten zijn met liefde handgemaakt en dus nooit 100% hetzelfde. Met Fleurrier maken we de luxe van een speciaal, handgemaakt product, voor iedereen toegankelijk.

bloemdecoratie fleurrier

Decoratie waar iedereen blij van wordt

Daar gaan we voor. Van een persoonlijk gedecoreerde shelf tot een mooie bos droogbloemen op tafel. Op zoek naar een origineel cadeau? Onze shop bestaat uit unieke bloemdecoratie en diverse bossen droogbloemen. Mix & match je eigen shelf met bloemdecoratie van Fleurrier.

Bloemdecoratie door de brievenbus

Voor de ene vriendin die je wil bedanken, gewoon omdat het kan. Voor het vieren van onvergetelijke momenten. Of als verjaardagscadeau voor je moeder. Met de bloemdecoratie bezorg je gegarandeerd een lach op een gezicht. De unieke decoratie items worden verpakt in een stevige doos zodat de items onbeschadigd blijven. Altijd een uniek item, een aanvulling in elk interieur, gewoon door de brievenbus. Neem snel een kijkje in onze shop en verras iemand met een stijlvol cadeau per post.

Hoe het werkt

null

Kies je product

kies je favoriete item die
je voor jezelf of een ander
in gedachten hebt.
null

Wij gaan aan de slag

we stellen een unieke set
bloemdecoratie samen,
speciaal voor jou.
null

Postieve vibes in een doosje

thuisbezorgd, zonder dat
je ervoor thuis hoeft
te blijven.

Loading...