Over Fleurrier.

 

Hi, wij zijn Fleurrier! We bezorgen niet alleen bloemen en planten. We helpen je met het delen van positieve vibes. Met de bloemdecoratie van Fleurrier bezorg je gegarandeerd een lach op een gezicht.

Wij geloven dat het delen van positieve vibes belangrijk is om elkaar te verbinden en betekenisvol te zijn in elkaars leven. Niet alleen bij grote gelegenheden. Maar juist een bedankje voor iets dat voor de ander heel normaal is of een cadeau voor jezelf.

Geef jezelf en een ander een goed
gevoel door positieve vibes te delen.

fleurrier bloemdecoratie over ons
fleurrier over ons

Bloemen maken ons blij. Ze geven een extra touch aan ons interieur, maar nog belangrijker: ze zorgen voor verbinding. Met elk verstuurd doosje geef je jezelf en de ander een goed gevoel. We voegen bij elke bestelling een kaartje toe waarmee jij weer iemand anders kan verrassen. Verrassend om te krijgen en te geven! Kies voor een uniek cadeau dat gemakkelijk door de brievenbus past.

Fleurrier is de perfecte, groene toevoeging aan je interieur. Al onze producten zijn handgemaakt en nooit 100% hetzelfde. Je krijgt dus altijd iets speciaals in handen. We bezorgen je het ultieme atelier gevoel. Met Fleurrier maken we de luxe van een speciaal, handgemaakt product, voor iedereen toegankelijk. Daarbij denken we niet alleen aan een ander, maar ook aan de natuur. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk verantwoorde en natuurlijke producten te gebruiken. Dat geeft een dubbel zo goed gevoel!

Onze favorieten